УСПЕХ НОВОСАДСКИХ КИК–БОКСЕРА Милош и Никола шампиони државе

Новосадски кик-боксери Милош Цвјетићанин и Никола Тодоровић су наступали на ревији у Смедереву и обојица су из ринга изашли као победници, постали су првофесионални прваци Србије.
1
Фото: Nikola Todorović/ KSS

Пружила им се прилика да у врхунском амбијенту, пред пуном смедеревском халом, телевизијом и неким од највећих имена ове борилачке вештине покажу шта знају. На овом престижном турниру појавили су се врхунски борци, јер  после дуго времена на истом месту окупили освајачи претходних турнира: Милисав Илић, Драган Јовановић, Бојан Остојић, Слободан Маринковић, Ненад Пагонис и Иван Стругар. Ове године је за најбољег борца у држави проглашен Јагодинац Александар Коновалов, па му је  додељена статуа Златног кик-боксера.

Цвјетићанин је после значајног успеха  најавио да ће следеће године наставити да ниже још боље резултате.

-Имао сам трему, али могу рећи да је било добро. Могло је то бити много боље, али с обзиром на то да ми је ово други профи меч и да је противник био одличан задовољан сам. Следи кратка пауза, а након тога планирам да кренем са још јачим тренинзима с обзиром да следе квалитетна и значајна такмичења – рекао је Милош и истакао врхунску организацију ревије у Смедереву.- -Феноменално је огранизовано, испромовисано, ништа није препуштено случају, а борбе је преносила О2 телевизији.

Фото: Miloš Cvjetićanin/ KSS

На Тодоровића најјачи утисак оставила је публика.

-Из Смедерева сам понео дивне утиске, првенствено због публике која је навијала и која је баш била загрејана за ово дешавање. Види се да смедеревска публика цени тренера Дејана Павића и своје борце Николу Стошића и Александра Менковића, с обзиром на то да је у дворани било неколико хиљада људи који су из свег срца навијали – истакао је Никола, који је класичним нокаутом у првој рунди победио свог противника.

Као и Милош и Никола ће се после краће паузе посветити тренинзима како би био што спремнији за наредне борбе.

К. Медић

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести