(ВИДЕО) ИВАНА ШПАНОВИЋ ИЗАЗВАЛА ЂОКОВИЋА Јавно се обратила краљу тениса и поставила му задатак

Најпопуларнија српска атлетичарка, Ивана Шпановић, прикључила се тиму "Милион чучњева за милион људи са дијабетесом у Србији".
s
Фото: Youtube printscreen/ European Athletics

Ивана је ову вест поделила на свом Инстаграм профилу где је показала како и сама ради чучњеве, а затим истакла важност ове акције.

Акција од милион чучњева да сва деца која болују од дијабетеса у Србији добију бесплатне сензоре за мерење шећера. Прикључи нам се и ти - написала је Ивана испод објаве.

Њени многобројни фанови исказали су дивљење због одлуке да буде део ове акције, а оно што је све кориснике ове друштвене мреже још више одушевило јесте чињеница да је Ивана потражила помоћ свог колеге спортисте.

- Може једна серија? - написала је Ивана у наставку обраћајући се Новаку Ћоковићу  и тиме га позвала да се и он прикључи акцији.

Подсетимо, акцију је недавно подржао и певач Никола Роквић, који је видео на ком ради чучњеве такође поделио на свом Инстаграм профилу.

- Изазов "Милион чучњева за милион људи са дијабетесом у Србији". Позивам све људе да се прикључе изазову и сниме бар један чучањ као подршку свима који се боре са дијабетесом. Спорт је веома битан у борби против ове болести! - написао је Роквић тада.

(Блиц.рс)

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести