Викенд за заборав футсалера оба Бечеја

Седмо коло друголигашког каравана није било берићетно за футсалере оба Бечеја. Момци са десне обале Тисе изгубили су у суботу у Горњем Милановцу од Металца 5:7 (1:7), а у понедељак пред својим навијачима футсалери новобечејске Тисе поражени су од Сопота 3:4 (3:3).
Bečejac Igor Dražić  u akciji Foto: privatna arhiva
Фото: Бечејац Игор Дражић  у акцији Фото: приватна архива

- Од почетка сезоне сами себи одмажемо на гостовањима, јер никако да одемо комплетни. То се увек осети, па отуда не изненађује и резултат првог полувремена у Горњем Милановцу.Изостали су Арваи, Арђелан, Воргучин, Станић, Ћулум... Имали смо само петорицу играча који редовно тренирају, Вадаског, Голуба, Дражића, Кобиљског и Кораћа, а у ротацији су нам остали Вуковић, Ловре, Мандаџић и Новаков, који из разноразних разлога нису редовни на тренинзима. Друго, стигли смо на утакмицу у минут до 12, па су играчи незагрејани ушли у игру и прошли смо како смо прошли. У наставку се ситуација поправила и коначан резултат, у односу на све околности, је добар - с правом јадикује тренер Бечејаца Игор Шошо.

Новобечејци су поразом од Сопота изгубили могућност да избију на челну позицију друголигашког такмичења. Истина,  футсалери Тисе имају две утакмице мање и прилику да, ипак, заседну на врх табеле, али под условом да пруже боље игре у утакмицама које долазе.

- Велики број прилика смо пропустили и платили данак неефикасности. Водили смо головима Губеринића, Чичића и Целина, али су гости успевали да анулирају резултат и на одмор се отишло без ичије предности-  3:3. У наставку нисмо успели ниједанпут да затресемо мрежу ривала, а било је шанси, док су гости у последњем минуту постигли гол и вратили се кући с целим пленом. Остаје жал за пропуштеним, али окрећемо се новим изазовима - помало је  разочаран тренер Новобечејаца Иван Блажин.

У осмом колу Бечејци дочекују последњепласирани Раднички из Ниша, а новобечејска Тиса гостује у Смедереву.   

        В. Јанков

 

 

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести