ЗАВРШЕН ТИТЕЛСКИ ТУРНИР У МАЛОМ ФУДБАЛУ Мошоринчани потврдили прошлогодишњу титулу

ТИТЕЛ: Меморијални турнир у малом фудбалу „Светозар Јованов – Бата Гагаш“, који је прошле године одржан у склопу Великогоспојинских дана, ове године је најавио славске дане и свечаности у Тителу.
с
Фото: Љ. Јовановић

Турнир је завршен победом младе екипе из Мошорина, чији је капитен Борко Јосиповић и прошле године освојио прво место на овом турниру, као и индивидуално признање за најбољег играча. Уиграни Мошоринчани су у финалу савладали екипу из Титела резулатом 6:1, а како каже Дејан Гајић, представник организатора турнира Удружења грађана „Свим срцем за Тител“, турнир је поред меморијалног имао и хуманитарни карактер.

- Због мањег броја пријављених екипа у односу на прошлу годину, турнир је овог лета трајао краће, јер се од старта прешло на систем елиминације екипа. Морам да похвалим све учеснике, који су публици на стадиону показали свој фудбалски квалитет, утакмице су биле добре, момци су се борили за своје тимове, а све у знаку фер-плеја. Ми смо као организатори поред награда за најбољег играча, голмана и стрелца обезбедили и награде за публику која је долазила и верно навијала за своје фаворите. Захвалио бих се нашим суграђанима на заинтересованости, било је доста  посетилаца и све је протекло у најбољем реду – каже Гајић.

Светозар Јованов, чије име носи турнир, био је успешан спортиста из Титела, који се претежно бавио рукометом, али према речима нашег саговорника, био је добар такмичар у свим спортским дисциплинама. У знак сећања на прерано преминулог суграђанина, Титељани су се одлучили да организују турнир у његову част и он је ове године организован по трећи пут.

Како каже представник Удружења грађана „Свим срцем за Тител“, удружење ће наставити да се бави организовањем хуманитарних акција и едукативних манифестација за своје суграђане.

С. Кнежевић

EUR/RSD 117.1154
Најновије вести