Зрењанин домаћин бициклистичке трке „Кроз Војводину“

У Покрајинској влади данас је најављена међународна бициклистича трка „Кроз Војводину“, која ће се ове године одржати од 8. до 10. септембра на траси која ће ићи кроз целу Војводину.
Покрајинска влада
Фото: Покрајинска влада

Покрајински секретар за спорт и омладину Владимир Батез је истакао да је ова трка уврштена у манифестације од посебног значаја за Војводину и да је Покрајински секретаријат за спорт и омладину финансијски помогао њено одржавање у износу од милион динара.

„Трка је имала деценијски значај, као и због тога што је била и у календару Светске бициклистичке уније. Из више разлога се, нажалост, прошле године није одржала и тада смо дали чврсто обећање да ће је Покрајински секретаријат за спорт и омладину подржати, што и чинимо и на време смо кренули и у промоцију једне овако важне манифестације, која спада међу шест најважнијих спортских манифестација које се ове године одржавају на територији АП Војводине у више грана спорта“, изјавио је Батез.

Овом приликом, представници Бициклистичког савеза Војводине Драган Лукач и Небојша Субић потписали су протокол о сарадњи са Чедомиром Јањићем, градоначелником Зрењанина, који ће ове године бити домаћин ове спортске манифестације.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести