Распуцани стрелци из Падине

ПАДИНА: Стадион Долине, гледалаца: 300, судија: Милановић (Мачванска Митровица). Стрелци: Радосављевић у 23. и 67. (оба из пенала), Козић у 26.

и Крстинић у 84 минуту. Жути картони: Радак, Савић, Атанасковић (Долина), а Станојев (Цемент).

ДОЛИНА: Тривуновић 7, Савић 8, Киш 7 (Субашић -), Козић 8, Атанасковић 7, Радосављевић 8, Радак 7, Пајковић 7, Лабовић 7 (Радивојевић 7), Станковић 7,  Крстинић 8 (Тркуља -).

ЦЕМЕНТ: Елесин 6, Милићковић 6, Краговић 6, Станојев 6, Јаковљевић 6, Тутњевић 6, Ђурђевић 6, Балетић 6, Зељко 6, Васић 6 (Вујошевић -), Дујковић 6.

Домаћи фудбалери пружили су најбољу партију од када је на кормило дошао тренер Радивоје Драшковић и са четири поготка у мрежи испратили кући Беочинце. У првом полувремену играчи Долине одиграли су врло добро имали неколико прилика и на одмор отишли са два гола предности. У 23 минуту, после добро изведеног слободног дарца, пред голом у изгледној шанси Савић је срушен и судија је показао на белу тачку. Сигуран извођач пенала био је Радосављевић. Само три минута касније, Козић је повећао вођство Падинаца.

У другом полувремену водила се равноправна битка, у којој су и домаћи и гостујући фудбалери пропустили по неколико прилика, али је резултат промењен трећим поготком у мрежи Беочинаца, који је постигао Предраг Радосављевић, по други пут из пенала. Пред крај меча нападач домаћих Крстинић је, после лепе акције, поставио коначни резултат, за убедљиву победу свог тима.

Б. Стојковски

 

Железничар (П) – Раднички (НП) 1:0 (1:0)

ПАНЧЕВО: Стадион СРЦ Младост, гледалаца: 200, судија:

Калафат (Нови Сад).  Стрелац:Чишић у 25 минуту. Жути картони: Не. Текијашки  (Железничар), а Балешевић и Хајдин (Раднички). Црвени картон: Мићић у 82. минуту (Раднички).

ЖЕЛЕЗНИЧАР: Катанић 8, Не.Текијашки 7, Ковач 7,  Матић 7, Спасковски 7 (Басарић 7), Илић 7, Шалипуровић 7,  Стајчић 8, Гудан 7 (Ни. Текијашки -), Чишић 8 (Цвејић 7), Јовановић 7.

РАДНИЧКИ (НП): Трифуновић 7, Здравковић 6, Пунишић 7, Цвјетиновић 6 (Вујовић 6), Кркбабић 6 (Чепрља -), Милошевић 6 (Мисини 6), Мићић 6, Хајдин 7, Пантић 7, Шавија 7, Балешевић 7.

Домаћи фудбалери су против врло добре екипе из Нове Пазове освојили три вредна бода, који ће им доста значити за што бољи пласман на табели. Од првог минута водила се рововска борба за сваку лопту, а у једној брзој акцији у 25 минуту, домаћи тим дошао је до гола одлуке, који је постигао Чишић, када је искористио прилику и савладао голмана Трифуновића.

Гости су покушавали да дођу до изједначења, али одбрана домаћина, на челу с голманом Катанићем, није дозволила да се њихова мрежа затресе и бодови су заслужено остали на Тамишу. Од 82 минуту, гости су остали без Мићића који је морао због другог жутог картона раније да напусти терен.    

Б. Стојковски

 

СентаСлога 2:0 (0:0)

СЕНТА: Градски стадион у Народној башти, гледалаца: 60. Судија: Мијаиловић (Вршац). Стрелац: Мирков у 52. и 90.минуту. Жути картони: Васиљевић и Свитић (Слога).

СЕНТА: Живков 7, Пронек 7, Јелић 7, Мирков 8, Томовић 7, Штрбац 8, Вуковић 7 (Виновић -), Рајковача 6 (Ђурановић -), Манојловић 7, Лазић 7, Стошић 6 (Балабановић -).

СЛОГА: Бајић 6, Вукаљевић 7, Стојисављевић 6, Ивановић 6, Папрић 6, Зелић 6 (Витановић 6), Панић 7, Свитић 6, Суботин 7, Ковачевић 7, Бајић 6.

По прохладном и ветровитом времену, виђена је обострано бледа игра у првом делу. Уз мноштво неповезаних акција и непрецизних шутева, није било ни једне повољне прилике.

У другом полувремену играло се знатно боље, при чему су много више показали Сенћани, у првом реду најзапаженији играч у редовима домаће екипе Александар Мирков који је у два наврата матирао одбрану Темеринаца.  Он је у 52.минуту са десетак метара прецизно послао лопту под пречку, а у 90.минуту је из контранапада, на пас Балабановића, потврдио победу Сенте.

М. Митровић

 

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести