Аркус лига: "Црвено-бели" убедљиви у Прокупљу

Рукометаши Војводине оправдали су улогу фаворита и у Прокупљу су славили против Топличанина у оквиру 12. кола Аркус лиге Србије.
rukomet
Фото: pixabay.com

Новосађани су од почетка показали да су у овом тренутку квалитетнији и лако су уписали нове бодове за останак на првом месту на табели.

У уводним минутима сусрета Војводина је играла сјајно и брзо је успела да се резултатски одлепи. Новосађани су играли покретљиву одбрану и нису дозвољавали домаћим играчима са се распуцају. Прокупчанима је су у нападу највише проблема правили организатор игре Борис Пукховски и Дарко Миленковић који је преко контри долазио до погодака. На голу Војводине у првом полувремену расположен је био Дрис Дриси што је допринело да са великом разликом оду на петнаестоминутни одмор.

У наставку сусрета виђена је слична игра као у првом делу. Домаћи су се мучили са организацијом напада, док су гости играли феноменално. На истеку 45. минута резултат је био (10:30) и свима је било јасно да ће чета Бориса Ројевић уписати нову убедљиву победу у домаћем првенству. Ипак, гости се ту нису зауставили па су наставили да играју у истом ритму и да повећавају предност. Треба поменути да су минуте уписали и младе наде Војводине Марко Драшко и Мирко Подунавац.

Топличанин - Војводина 16:40 (8:20)

ПРОКУПЉЕ: СХ "Др Зоран Ђинђић", гледалаца: 250. Судије Ђорђе Јевтић и Милош Јевтић. Седмерци: Топличанин 0, Војводина 3 (3). Искључења: Топличанин 2, Војводина 10 минута.

ТОПЛИЧАНИН: М. Стојановић, А. Стојановић 7, Станковић, Николић, Васић, Лековић 1, Радовић (4 одбране), Јовановић 1, Младеновић 2, Костић 1, Стошић, Стефановић, Међедовић 4, Јанићијевић.

ВОЈВОДИНА: Лучин (3 одбране), Дриси (12 одбрана), Драшко, Васић 8, Оцвирк 6, Вуковљак, Куртеш 1, Пушица, Подунавац, Рађеновић 4, Пешић 3, Томић 2, Роган, Бунета 6, Грозданић 7 (3), Пукховски 3.

В. Гвозденовић

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести