Брегар скратио списак рукометашица за двомеч са Турском

Пред рукометашицама Србије су две одлучујуће утакмице против Турске у квалификацијама за Светско првенство које у новембру и децембру организују Данска, Норвешка и Шведска.
1
Фото: РСС

Наша селекција окупиће се у недељу у 18 часова у Спортском центру Фудбалског савеза Србије у Старој Пазови, али се очекује да састав буде комплетан дан после, због клупских обавеза репрезентативки. Прва утакмица игра се 7. априла у Турској, а реванш је пет дана касније у Београду. 

За Јовану Стоиљковић, Кристина Лишчевић, Јелена Лавко, Тамара Радојевић и Кристина Граовац ово може бити ”последњи плес” с обзиром на то да већ неко време најављују опроштај од националног дреса. 

Сама чињеница да се девојке које су толико дале репрезентацији Србије одлучиле да помогну младим девојкама да стигну до светске смотре, говори о каквим се људским величинама ради. Због те чињенице, додатни емотивни набој ствара се пред двомеч са Туркињама, посебно за реванш у Београду.

Селектор Србије, Урош Брегар, скратио је списак играчица за сусрете са Турском. Овај двомеч ће играти, голмани: Кристина Граовац, Јована Рисовић и Јована Васиљковић, пивоти: Катарина Бојчић и Јована Милојевић, бекови: Јована Стоиљковић, Кристина Лишчевић, Јелена Лавко, Тамара Радојевић, Анђела Јањушевић, Јована Ковачевић, Дуња Табак, Уна Обреновић, Теодора Мајкић, Александра Васић, Марија Лаништанин (Агбаба) и Милица Игњатовић, крила: Сања Радосављевић, Александра Стаменић, Зое Петровић, Ана Којић, Наташа Ловрић и Ања Вујновић.  С. Р.

 

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести