Дејан Милосављев спреман за Светско првенство

Голман рукометне репрезентације Србије Дејан Милосављев биће спреман за предстојеће Светско првенство, саопштио је данас РСС.
milosavljev, epa
Фото: Dejan Milosavljev, foto: EPA (GEORGI LICOVSKI)

Милосављев (26) је повредио лигаменте скочног зглоба средином децембра. Голман немачког Фуксеа се успешно опоравио и биће на располагању селектору Србије Тонију Ђерони.

Он није бранио на јучерашњем пријатељском мечу са Шведском, који је Србија добила резултатом 30:28, пошто је био на унапред планираним лекарским прегледима и контролама у Берлину.

"На основу тих прегледа и повољних вести, очекује се да ће се Милосављев накнадно прикључити репрезентацији у Пољској. Медицински тим српске репрезентације интензивно је радио на опоравку Милосављева, чиме је стање драстично побољшано у односу на почетну ситуацију с повредом. Милосављев нестрпљиво ишчекује повратак у редове националног тима и учешће на СП", наводи се у саопштењу СП.

СП ће бити одиграно од 11. до 29. јануара у Пољској и Шведској. Србија ће на СП играти у групи Е у Катовицама са Немачком, Катаром и Алжиром. Наша селекција ће први меч одиграти 13. јануара у Катовицама са Алжиром од 20.30 сати.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести