Додић: Дали смо све од себе, били смо као једна породица

БЕОГРАД: Млади српски рукометаш Стефан Додић изјавио је да је пресрећан што је са националним тимом освојио бронзану медаљу на Европском јуниорском првенству у Португалији.
РСС/Марко Тасић и Милош Додић
Фото: РСС/Марко Тасић и Милош Додић

Србија је дошла до бронзе пошто је у мечу за треће место победила Шведску 30:26.

Додић је проглашен за најкориснијег играча шампионата.

"Пре свега бих желео да се захвалим људима у Србији који су нас подржавали током целог првенства и који су нам били ветар у леђа и у добрим и у лошим тренуцима. Хвала им на свему. Драго ми је што смо после 17 година узели бронзану медаљу. То наравно много значи за српски рукомет, за наредне генерације које долазе. Ми смо дали све од себе, борили смо се за сваку лопту на терену и били смо као једна породица. Срећан сам због признања за најкориснијег играча ЕП и заиста ми то много значи у наставку каријере. Даје ми већу мотивацију да радим даље и ево већ једва чекам наставак сезоне", рекао је Додић преноси званични сајт Рукометног савеза Србије (РС С).

За најбољег одбрамбеног играча шампионата проглашен је млади српски рукометаш Марко Тасић.

"Хвала свим људима у Србији који су нам пружили велику подршку током такмичења и РС С, јер без њих не бисмо били где смо сада. Веома сам задовољан признањем за најбољег одбрамбеног играча на ЕП које сам добио и то ће ми бити велики подстрек и мотивација у даљој каријери", истакао је Тасић.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести