ДРУГИ МЕЧ ФИНАЛА ПЛЕЈ-ОФА СУПЕРЛИГЕ ЗА РУКОМЕТАШИЦЕ : Звезда би титулу, Железничар мајсторицу

Рукометашице Железничара у суботу од 19 часова дочекаће у Инђији Црвену звезду у другом мечу финалне серије плеј-офа Суперлиге Србије. 
1
Фото: Наташа Ловрић прижељкује победу, фото: СРЛ

Београђанке су у првом мечу славиле са 30:28. Репрезентативка Србије и једна од најбољих играчица Железничара Наташа Ловрић истакла јето  да ће пуна хала значити екипи и да се нада првој победи у финалној серији.


Само о победи размишљамо

Једна од најбољих играчица Црвене звезде у првом мечу и, такође, чланица српског националног тима Теодора Величковић рекла је то да очекује нову победу и титулу.

– Одиграле смо веома добро у првом дуелу и нема разлога да сада будемо лошије. За ово амо се спремале читаве сезоне и размишљамо само о тријумфу. Знамо да су утакмице у Инђији увек тешке, искусиле смо то у лигашком делу, али  сви у клубу верују у нас и желимо да новом победом оправдамо то поверење и обрадујемо навијаче - јасна је Величковићева.


– Очекујем да ћемо, пре свега, да исправимо грешке у одбрани, која није била на уобичајеном нивоу у првом мечу. Сигурност коју добијамо у одбрани преносимо у напад и сматрам да то морамо да поправимо. Подршка навијача нам није мањкала ни у Београду, али сам сигурна да ће у нашој хали атмосфера да буде још боља. Знамо да Звезда има одличне играчице, али се нећемо предавати и надам се да ћемо изборити мајсторицу – јасна је Ловрићева.

В. Гвозденовић

EUR/RSD 117.0706
Најновије вести