ГОЛМАН РУКОМЕТАШИЦА ВОЈВОДИНЕ АНА БУЛАТОВИЋ ПРЕД ПЛЕЈ-АУТ СУПЕРЛИГЕ: Чека нас пет тешких окршаја

Рукометашице Војводине имале су веома слаб први део сезоне у елити, рекло би се за заборав. Младе црвено-беле играчице нису могле да се носе са квалиетнијим ривалкама и у овом саставу тешко да су могле више. Изабранице Игора Николића улетеле су ,,грлом у јагоде" и завршиле први део сезоне са билансом од две победе, једним ремијем и 15 пораза. Свих пет бодова освојиле су у пролећном делу сезоне.
СРЛ
Фото: СРЛ

Сада им предстоји борба за опстанак у Суперлиги, а први меч играју у недељу против Наисе у Нишу са почетком у 18.30 часова.

Голман Војводине и једна од најискуснијих у тиму Ана Булатовић рекла је да се први пут нашла у ситуацији да се бори за опстанак у лиги.

- Чудан је осећај. Прошле сезоне смо се бориле за улазак у плеј-оф и да није било повреда сигурно да би биле међу четири најбоље екипе.  Ово је нова ситуација за мене, а верујем и за саиграчице. Имамо најмлађу екипу у лиги и стварно нам је било тешко са далеко искуснијим екипама. Иако није било много добрих ствари свакако да ће ова сезона много значити младим играчицама да напредују пошто су сада осетиле шта значи играти сениорски рукомет. Жао ми је што имамо овако слаб биланс, пошто сам сигурна да смо могле да упишемо макар још три победе – почела је причу за „Дневник” Булатовић.

Пред одлучујуће битке у плеј-ауту Булатовић је јасна.

– Свесне смо да нас очекује тешка борба. Сматрам да Војводина као клуб заслужује да игра у елити и надам се да ћемо имати снаге да то и урадимо. Најпре идемо на гостовање Наиси којој је „за длаку” измакао плеј-оф, али покушаћемо да их изненадимо на њиховом терену и упишемо веома битне бодове. Тешка ситација у каквој смо нас је зближила и имамо сјајан колектив. Сада је време да то покажемо на терену – закључила је 24-годишња Булатовић.

В. Гвозденовић

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести