Обрадовић: Да смо имали дан одмора био би ово још већи спектакл

Љубомир Обрадовић, селектор репрезентације Србије је после важне победе Србије над Немачком на СП у Јапану истакао да је то била врло тешка утакмица за обе репрезентације.
srbija_slavlje
Фото: РСС

- Немачка је имала три сата мање одмора од нас након јучерашњих утакмица. Пружили смо једну добру рукометну представу. Убеђен сам, да смо имали дан одмора, да би ова утакмица била још већи спектакл. Честитам Немицама на фер и коректној игри, добро су биле вођене, и јуче, и данас. Честитам својим девојкама које су дале све од себе да би дошле до ова два бода. Имамо још по једну утакмицу, доста тога је у игри.

Марија Обрадовић, леви бек репрезентације Србије је честитала ривалкама.

- Честитке Немицама, показале су да имају добар тим који се бори до краја. Добро смо отвориле утакмицу, бориле смо се до краја, нисмо се предавале. Борићемо се и у наредној утакмици са Данском.

Хенрик Гроенер, селектор репрезентације Немачке честитао је Српкињама на победи истакавши да су они знали да их очекује тежак и неизвестан меч.

- Нисмо добро кренули у одбрани, имали смо пуно проблема са српским пивотменом, примили 19 голова у првом полувремену. Боље смо играли у другом полувремену, али нисмо били константни у нападу, правили су нам проблеме. На крају, увек је незгодно изгубити на овај начин, али шта да се ради, морамо да идемо даље.

Евгенија Минескаја, средњи бек репрезентације Немачке је рекла:

- Кренули смо лоше у одбрани, нисмо нашли солуције за њихов напад, није био ово добар дан за нас, али наставиле смо да се боримо до краја. Честитке Српкињама, идемо даље, ништа није готово, надам се да ћемо имати мало више среће у наредном мечу.

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести