Обрадовић: Најважније да су девојке остале здраве

Репрезентација Србије поражена је од селекције Црне Горе 26:28 у борби за пето место на СП 2019.
ljubomir obradovic, yt printscreen
Фото: Youtube Printscreen

Љубомир Обрадовић, селектор репрезентације Србије честитао је екипама на успеху који су постигле – пласману у квалификације за Олимпијске игре у марту.

- Надам се да ће се обе репрезентације наћи у Токију. Ова утакмица била је ствар престижа. Најбитније је било да се нико није повредио, ми смо имали две лакше повреде. Драго ми је да девојке настављају каријере у својим клубовима здраве и орне. Честитам Црногоркама на фер плеју и коректности – казао је Обрадовић.

Пер Јохансон, селектор репрезентације Црне Горе је истакао да је увек почаствован да игра против Србије, коју предводи искусни тренер какав је Обрадовић.

- Овај меч је био важан за девојке, као и за мене да завршимо у доброј атмосфери турнир. Победили смо у седам утакмица, једном смо поражени, а једном покрадени против Шпаније. Веома сам задовољан. Честитке репрезентацији Србије – казао је Јохансон.

Анђела Јањушевић, десни бек репрезентације Србије честитала је ривалкама на свему што су показале на овом првенству и на избореним квалификацијама за Токио.

- Срећне смо са оним што смо оствариле. Надам се да ћемо се наћи у Токију. Сви смо уморни, било је ово дуго првенство. Упркос поразу, задовољне смо учинком у Јапану – истакла је Јањушевић.

Сања Премовић је додала:

- Обе репрезентације би требало да буду срећне јер смо завршили у квалификацијама и надам се да ћемо играти поново у Токију. Био је ово меч за уживање, нико се није повредио и сви би требало да буду задовољни.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести