Плеј-оф: Војводина дочекује Динамо

Поход на седму узастопну титулу првака државе рукометаши Војводине почињу данас (18) на Сланој бари, у првом колу плеј–офа одмериће снаге са панчевачким Динамом.
milan mirkovic vosa
Фото: Милан Мирковић, фото: РК Војводина

Актуелни шампион славио је над Панчевцима у финалу Купа одиграног пре десетак дана, а сви у црвено–белом табору су свесни да их данас очекује тежак меч против једног од највећих конкурената за освајање титуле.

„Оставили смо иза нас утакмицу против Динама у Купу, ово је нова прича, игра се за титулу. Знам да Панчевци жељно ишчекују прилику да одраде поправни меч. Доста су искусни, знају које су грешке  грешке правили у том сусрету и верујем да ће дати све од себе да их поправе. Очекујем тешку и неизвесну утакмицу, без обзира што имамо улогу фаворита, малу предност домаћег терена и резултата из претходне утакмице“, рекао је десни бек Милан Мирковић.

Новосађани први дуел у Суперлиги дочекују у добром расположењу после освајања Купа, другог трофеја ове сезоне. Играчи су нестрпљиви да истрче на терен и још једном узму меру Динаму, а здравствени билтен је задовољавајући. Прошле сезоне завршница домаћег првенства била је можда и најузбудљивија и најнеизвеснија до сада,јер се о прваку одлучивало пред сам крај последње утакмице. За разлику од прошле сезоне, сада више клубова претендује на освајање пехара.

„Искуство нас је научило да сваку утакмицу одиграмо најбоље што можемо, а шта ће бити после тога - биће. У претходном плеј–офу је било свега, од успона до падова, запињања, покушаја да се вратиш...Стварно је било интресантно за гледање, али за игру је, физичко и емотивно, било доста тешко. Незахвално је било шта прогнозирати“, поручио је Мирковић.

К. Бугарски

Данас

Војводина – Динамо                     (18)

Железничар – Металопластика (18.30)

Нови Пазар – Партизан               (19)

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести