Победа за низ без пораза

Рукометаши Војводине одиграли су феноменалну сезону и тако дошли до десетог јубиларног трофеја у првенству Србије.
д
Фото: Аркус лига

Питање шампиона је решено, али сезона није завршена. Новосађани данас у 13. колу плеј – офа Аркус лиге дочекују Динамо на Сланој бари од 18 часова. Панчевци су последњи пораз претрпели од Партизана пре скоро два месеца и то довољно говори о квалитету екипе. Иако ова утакмица нема резултатски значај за Вошу сигурно је да ићи на победу, како би и ову сезону у плеј-офу завршили без пораза.

Стратег Новосађана Борис Ројевић рекао је да његове момке очекује  захтеван дуел против Динама али и да се нада новом тријумф и наставку победничке серије.

- Јасно је да је овај сусрет питање престижа. Имамо велики ривалитет са Динамом, и иако нам бодови ништа не значе пробаћемо да их савладамо и тако приђемо корак ближе ка завршетку сезоне са скором 14-0. Динамо има квалитетан састав што доказују и добрим играма у плеј – офу као и чињеница  да тренутно заузимају треће место са само бодом заостатка за  другопла-

сираним Партизаном. Надам се победи и лепој атмосфери у последњој овосезонској утакмици на Сланој бари – закључио је Ројевић.


Дневник и Воша деле улазнице

Дневник ће, у сарадњи са Рукометним клубом Војводина  и данас од 15 до 15.10 часова поделити три пута по две улазнице читаоцима који се први јаве на број телефона 021/4806–830.


Средњи бек Војводине Бранко Томић рекао је да верује у нову победу и наставак доминације у домаћем рукомету.

- Пре свега морам да кажем да сам поносан на екипу и драго ми је што сам део тима који је освојио титулу.  Сигуран сам да нас против Динама очекује тежак сусрет. Ове сезоне смо се неколико пута састајали са њима и свака утакмица је била неизвесна, али из сваке смо изашли као победници и тако још једном потврдили да се најбољи рукомет у држави игра на Сланој бари – јасан је Томић.

Новосадаски рукометаши у последњем колу плеј – офа Аркус лиге гостују Шамоту у Аранђеловцу.

В. Г.

 

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести