Прва лига Војводине: Дерби оправдао очекивања

Рукометаши Радничког угостили су Херцеговац из Гајдобре у 17. колу Прве лиге Војводина. После 60 минута борбе сусрет је завршен без победника, обе екипе биле су задовољне освојеним бодом. 
rukomet
Фото: pixabay.com

На почетку  меча обе су играле опрезно и без залетања. Гости из Гајдобре добро су се снашли и успели су да одржавају предност од четири погодака до одласка на одмор.

У наставку сусрета публика је здушном подршком погурали домаће играче који су се у потпуности вратили у меч и имали гол више пред последњи минут. Искусна екипа Херцеговца, одиграла је добар последњи напад и успела да дође до нерешеног исхода.  Обе екипе су приказале жељу и хтење а мајстори рукомета нижих лига постарали су се да покажу све чари ове игре.

Раднички - Херцеговац 31:31 (14:15)

ШИД: СЦ Шид, гледалаца: 600, судије: Мартиновић (Нови Сад) и Ћирковић (Бачка Паланка). Искључења: Раднички 8, Херцеговац 16 минута. Седмерци: 4 (3), Херцеговац 3 (2).

РАДНИЧКИ: Гербер, Лазић 4, Пршић, Мауковић 3, Јанковић, Клисурић 3, Медић 4, Семеновић, Хрубик 2 (2), Миличић, Милошевић 13 (1), Голић 2, Макивић, Грчић, Ранисављевић, Беванда.

ХЕРЦЕГОВАЦ: Танкусић, Краљ, Шевић 3, Рачић, Станојев, Тица 2, Зејак, Живковић, Надовеза 1 (1), Козомора 5, Додер 7, Кнежевић 7, Солдо, Јањић 6 (1), Каравезић.

В. Г.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести