РК ПАРТИЗАН СПРЕМА ЕКИПУ ЗА НАРЕДНУ СЕ3ОНУ: Херој финала Купа Србије продужио уговор

Рукометаши Партизана имали су солидну сезону упркос тек трећем месту у Суперлиги. Чета Ђорђа Ћирковића је освојила Куп Србије након 11 година поста и већ прави тим који ће у сезони пред нама имати шампионске амбиције.
СРЛ
Фото: СРЛ

Црно-бели су у протеклом периоду довели велики број појачања. У Београд су стигли пивот Немања Ратковић из Војводине, десни бек Никола Црноглавац из Фокшанија, средњи бек Миха Котар из Словењ Градеца, лево крило Бојан Маџовски и искусно десно крило Марко Васић из Врања.

На мети Партизана су још голман Алмир Ахметашевић и Никола Зорић.

Фото: СРЛ

Поред појачања црно-белчи су направили одличан посао задржавши у тиму неке од најважнијих играча из протекле сезоне, али и тренер Ђорђе Ћирковић.  Лево крило са репрезентативним искуством Младен Шотић задужио је опрему Партизана на још две године. Поред њега верност на две године потписали су средњи бек Вељко Поповић и кружни играч Иван Мићић. Оно што ће посебно обрадовати навијаче јесте вест да ће гол у наредних годину дана чувати искусни Немања Марјановић јунак у финалну Купа Србије са Војводином. Подсетимо, Марјановић је одбранио седмерац репрезентативцу Вукашину Воркапићу на истеку другог продужетка.

В.  Г.

EUR/RSD 117.0802
Најновије вести