Рукометаш Миљан Пушица поново у Војводини

Рукометни шампион Србије, Војводина из Новог Сада, наставио је да склапа играчки мозаик вредан одбране титуле. Новосађаи су одјуче богатији за квалитетног играча, репрезентативног калибра, левог бека Миљана Пушицу.
њ
Фото: РК Војводина

Овај 31-годишњи играч већ је био у редовима црвено-белих у периоду од 2012. до 2014. године са којима је освиојио две титуле.

- Миљан је био наша велика жеља још од јуна. Он је стасао у Војводини, одакле је отишао у Европу, где је провео озбиљан период, стасао у професионалца, био је и капитен Бундеслигаша Миндена. Долази у Нови Сад на годину и по дана после тешке повреде. Он ће много да допринесе на позицији „три“ која је показало се, најслабија тачка у нашој одбрани.

Он ће да донесе нови професионални приступ у екипи, а млади играчи имаће шта да науче од новог учитеља. Верујем и оптимиста сам да ће Миљан ући у жељену форму, као и да ће бити кандидат Српског националног тима за одлазак на Светско првенство. Он је вредно појачање, а ми ћемо дати све од себе да у Војводини остане више и од 18 месеци - рекао је директор РК Војводина Дарко Јевтић.

Ј. Галић

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести