Рукометаши Црвенке дочекују Црвену звезду

Пораз Црвенчана у Новом Пазару је, упркос оптимистичким очекивањима по питању крајњег исхода, није схваћен погубно и у том окршају било је и момената када су „веверице“ имале онај прави, препознатљиви црвенчаки шмек па су и водили често у првом делу утакмице.
Cabrilo Veljko 0RH_8058
Фото: Вељко Чабрило (Црвенка), фото: Дневник (Р. Хаџић)

Но, наставак је, по обичају, био блед па су домаћини после свега славили победу.

– Веома смо добро одиграли током првог дела утакмице у коме смо практично имали предност од два–три гола разлике. Међутим, крајем 20. минута промашили смо два зицера и направили неколико техничких грешака што су Новопазарци искористили и на одмор отишли са голом предности. У наставку кренули смо солидно, али су домаћи рукометаши играли чврсто у одбрани и њихов голман је био на висини задатка, па је било тешко да нешто урадимо или променимо – рекао је тренер Црвенчана Владимир Зејак.

Данас од 18 часова рукометаши из најслађег села имају још један тежак и неизвестан сусрет у плеј-ауту. Долазак Црвене звезде је увек изазивао пажњу. Нема сумње да ће тако бити и сада иако са трибина неће имати подршку.

– Изузетно битна утакмица и на папиру су бодови које морамо да освојимо. И Звезда је као и ми млада и полетна, која игра брз и модеран рукомет и биће то утакмица у којој ће одлучивати ситнице . Ја се надам да ће моји момци да дају све од себе и да учине све да се на крају радују – нагласио је Зејак.

Т. Јововић

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести