Рукометаши Србије вечерас у Цељу против Словеније за СП

ЦЕЉЕ: Рукометна репрезентација Србије ће вечерас у Словенију, у Цељу, у 20 сати одиграти прву утакмицу баража за Светско првенство против домаће селекције.
rukomet
Фото: pixabay.com

Вања Илић, лево крило у тиму селектора Тонија Ðероне сматра да је Словенија најтежи могући противник у баражу, али истиче и добру припрему утакмице српског тима.

Ми смо сваки могући тренутак користили да анализирамо Словенце, да причамо о нашој и њиховој игри. Након завршетка Европског првенства, ово је тренутак коме смо се радовали и сви једва чекамо да изађемо на терен. Осећамо се спремни, као и увек енергија и атмосфера је невероватна унутар екипе. Мислим да ћемо то успети и да пренесемо на терен и надамо се добром резултату, рекао је Вања Илић.

Истакао је адуте Словеније, наводећи да годинама уназад знамо да има одличну репрезентацију, али да најјача њихова карика средњи бек.

Не потцењујемо остале играче никако, не смемо заборавити ни њих јер је изузетно квалитетна селекција у питању. Словенци имају и новог селектора, тако да смо на две утакмице са Италијом видели неке промене у игри, али треба ту сигурно доста времена, као што је и нама требало и да се игра усаврши, закључио је Вања Илић.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести