РУКОМЕТАШИ ВОЈВОДИНЕ БОЉИ ОД ДУБОЧИЦЕ: Ђорђић и Пуховски водили до победе

Рукометаши Војводине савладали су Дубочицу у 19. колу Суперлиге Србије. Лесковчани су играли солидно у првом полувремену и парирали су фаворизованим гостима, али је у другом делу уследио пад у њиховој игри, а Новосађани су рутински привели меч крају и уписали победу.
СРЛ
Фото: Dnevnik.rs

Као што се и очекивало Дубочица је пружила снажан отпор на почетку меча и одржавала је егал. На голу Војводине је солидан био Фран Лучин, док су све конце у нападу вукли искусни Борис Пуховски и Петар Ђорђић па је Војводина након 18 минута водила са (9:12).

У наставку гости су наставили са добром игром и одржавали предност. Нису се предавали храбри Лесковчани, али је било јасно да ће тешко направити изненађење против шампиона. Имао је голман домаћих Мирослав Коцић сјајно вече и поред двоцифреног броја интервенција одбранио је и три седмерца, али су се гости упркос томе вратили у Нови Сад са два бода.

В. Гвозденовић

Суперлига Србије

Дубочица – Војводина 28:34

Пролетер – Црвена звезда 31:32

Југовић – Обилић 22:24

Дубочица – Војводина 28:34 


ЛЕСКОВАЦ: СРЦ Дубочица, гледалаца: 200. Судије: Црњански и Бубања. Седмерци: Дубочица 4 (4), Војводина 6 (2). Искључења: Дубочица 8, Војводина 8 минута.

ДУБОЧИЦА: Л. Павловић, Милићевић 4 (3), Радуловић 3 (1), Петровић, Трајковић, Трако, И. Митровић, Спасић 1, А. Митровић 1, Атанасковић 4, Ристовић 6, М. Павловић 2, Милошевић 5, Анђелковић 2, Коцић (5 одбрана, 1 седмерац), Арђелан (4 одбране, 1 седмерац).

ВОЈВОДИНА: Лучин (6 одбрана), Оцвирк 1 (1), Вуковљак, Азиз 1, Ратковић, Трнавац (6 одбрана), Миленковић 1, Сунајко 1, Пушица, Рађеновић 3, Пешић 4, Роган 5, Ђорђић 9 (1), Голубовић 4, Пуховски 5.


 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести