Рукометаши Војводине славили у Аранђеловцу

Рукометаши Војводине забележили су нову победу, овог пута на гостовању у Аранђеловцу. Екипа Шамота била је ослабљена неиграњем Милинића и Глишића, док Ломић није у потпуности био спреман за меч, па је провео веома мало времена на терену. Новосадски црвено-бели су искористили тај хендикеп домаћина, па су мирном и стрпљивом игром лако дошли до два бода.
РК Војводина
Фото: РК Војводина

Аранђеловчани су се добро држали у првом делу игре, али им је у наставку понестало снаге, те су морали да се помире с убедљивим поразом. Новосађани су се овом победом одлепили на седам бодова предности у односу на првог пратиоца Црвену звезду, која је ремизирала са Спартаком (22:22) и потребна им је још једна победа како би се поново окитили титулом шампиона државе. У наредном колу, Војводина гостује екипи Динама из Панчева.     

С. П.

Шамот - Војводина 22:33 (11:15)

АРАНЂЕЛОВАЦ: Хала “Шумадија”, гледалаца: 1000, судије: Ковач и Милосављевић. Седмерци: Шамот 2 (2), Војводина 5 (2), Искључења: Шамот 8, Војводина 12 минута.

ШАМОТ: Ђорђевић, Ломић, Томић, Митровић, Ранковић 6, Живојиновић 1, Радосављевић 5, Мрашчевић 4, Илић 1, Пешић 2, Чоловић 2, Живковић 1, Милићевић, Лукић, Шиник.

ВОЈВОДИНА: Ђукић 1, Перовић, Станковић 2, Пешић 4, Попов, Остојић, Јовановић 4, Бојанић 1, Арсенић, Орбовић 6, Грозданић 5, Вучковић 5, Стојановић, Милић, Јелић, Давидовић 5.

 

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести