Рукометаши Војводине убедљиви против Партизана 36:19 (20:9)

НОВИ САД: Није било дилеме око победника меча трећег кола плеј–офа Суперлиге између рукометаша Војводине и Партизана.
Rukometasi Vojvodine/SEHA liga
Фото: РК Војводина/СЕХА

Млада екипа црно–белих није могла да парира далеко искуснијим и физички надмоћнијим домаћинима, који су задржали максималан учинак. Био је ово, може се рећи, лакши тренинг актуелног шампиона пред дерби против Железничара, који га очекује већ у среду на Сланој бари.

Доминирали су изабраници Бориса Ројевића од првог минута. Партизан је био тотално немоћан у нападу, а притом је и доста грешио и промашивао, између осталог и два седмерца. Црно–белима је требало 10 минута да би први пут затресли мрежу одличног Веркића. С друге стране лак посао су имали Новосађани, који су преко расположеног Овчине дошли и до двоцифрене предности (18:8), коју су до одласка на полувреме повећали.

Друга деоница протекла је у истом ритму. Ројевић је ротирао играче, како би сви одморни дочекали дуел са Нишлијама. Веркића је на голу заменио, исто одличан, Перовић, а потом је шансу добио и млади Ничић који је у статистику уписао две одбране. Новосађани су у 57. минуту имали и 17 голова вишка (34:17) што је само показатељ да су рутински одрадили посао.

        К. Бугарски 

 

НОВИ САД: Дворана Слана бара, гледалаца: 200, судије: Јевтић М, Јевтић Ђ. (Лазаревац). Седмерци: Војводина 5 (4), Партизан 3 (1). Искључења: Војводина 8, Партизан 2 минута.

ВОЈВОДИНА: Ничић (2 одбране), Овчина 7, Милић 4, Мирковић 2, Челица, Перовић 1 (5 одбрана), Илић 4 (2), Маријанац 2, Ратковић, Продановић 4, Томић 1, Станковић 4 (2), Николић, Тркуља 2, Веркић 2 (12 одбрана, 1 седмерац), Вучићевић 2.

ПАРТИЗАН: Миленковић А. 1 (4 одбране), Радивојевић 1, Бандука 1, Ивановић 4, Грубић 1, Баћановић, Радивојевић, Падежанин 5, Минић, Илић, Трнавац, Миленковић В. 2, Стевановић 2 (1), Мићић, Шотић 1, Гојковић 1.

 

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести