Рукометашице Војводине вечерас дочекују Јагодину: Мислима окренути Врбасу

Рукометашице Војводине за четири дана одиграће две утакмице са две првопласиране екипе на суперлигашкој табели. После суботње утакмице са Бекаментом (20:27), вечерас од 19.30 часова дочекују актуелног шампиона Јагодину.
marija dmitrovic
Фото: Марија Дмитровић, фото: ЖРК Војводина

- Моје рукометашице су дале максимум против Бекамента и поносан сам на њих како су се храбро бориле. Вечерас нам долази боља екипа од Аранђеловчанки, у сваком погледу са квалитетнијим саставом и сјајним стручњаком на клупи. Они јесу фаворити, али то никако не значи да ћемо ми истаћи белу заставгу. Даћемо све од себе да намучимо лидера до последњег минута утакмице. Ова утакмица биће нова прилика да се што боље спремимо за утакмицу последњег кола, са екипом Врбаса. Значи, Јагодинке нас не интересују много, већ наша игра и наш однос према игри - рекао је тренер Новосађанки Ђурађ Трбојевић.

Капитенка ЖРК Војводина Марија Дмитровић са шест голова била је једна од најбољих играчица у суботу на терену.

- Потрудићемо се да пружимо жерсток отпор актуелном шампиону. Надам се да смо се добро одмориле и да ће бити довољан само један тренинг пред вечерашњу утакмицу. Не гајимо нереалне амбиције, одиграћемо најбоље у том тренутку, најважније је то да се што боље укомпонујемо пред важну утакмицу са Врбасом. Оно што нам мало ремети ситуацију јесте повреда једне од бољих наших играчица Наташе Ловрић која ће пропустити овај меч - сматра леворуки бек Марија Дмитровић.

Ј. Галић

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести