РУКОМЕТНИ КЛУБ ВОЈВОДИНА ДОВЕО ВЕЛИКО ПОЈАЧАЊЕ: Петар Ђорђић за евро изазове

Репрезентативац Србије и доскорашњи члан португалске Бенфике Петар Ђорђић требало би да постане нови члан Рукометног клуба Војводина.
1
Фото: Youtube Printscreen

Како незванично сазнајемо, Ђорђић, који игра на позицији левог бека, дрес Новосађана нисиће годину и по, на колико ће потписати уговор са десетоструко узастопним српским шампионом.

Он ће, уз Азиза и Оцвирка, представљати ударну песницу на позицији левог бека, имајући у виду да има „топ” у руци и способан је да дејствује споља, што је Војводини неопходно за предстојеће изазове на домаћим и европским теренима. Његово искуство и професионализам допринеће да српски шампион и у Европској лиги, где га очекују мечеви са Фленсбургом и Кадетеном Шафхаузеном, оствари запажен пласман И покуша да се у изузетној конкуренцији домогне нокаут фазе.

Томе у прилог иде чињеница да је Ђорђић био најбољи стрелац пре годину дана управо Европске лиге, другог по снази европског такмичења, где је лисабонска Бенфика све изненадила освајањем победничког пехара. Велико финале је био сјајан окршај против Магденбурга. 

Петар Ђорђић је рођен у Шапцу 1990. Године, висок је 197 центиметара. Његов отац Зоран Ђорђић је познати голман Металопластике и репрезентације Југославије. До сада је наступао за: Вецлар, Фленсбург, Хамбург, Мешков Брест и Бенфику.

Ј. Галић

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести