Српкиње сложне: Борбено и заслужено, чекамо ОИ

Рукометна репрезентација Србије нерешеним резултатом против Данске, оставила је себи наду за пласман у олимпијске квалификације. Срећу и радост због још једне добре утакмице и великог резултата нису криле ни наше девојке.
srbija_danska_pozdrav
Фото: РСС

Кристина Лишчевић је истакла да је сваки меч јако важан.

"Направила сам пуно грешака у битним моментима. Да га нисам дала, мислим да би ми био највећи промашај живота. Знам Сандру и увек ми иде у моју омиљену страну. Желела сам мало да шарам и успела. Ово је све захваљујући и Јовани и Жилету које су одрадиле фантастичан посао и отворило се 7 на 6. Једва стојим на ногама, пете ме боле. Чекамо Норвешку."

Драгана Цвијић је казала да је утакмица против Данске била веома тешка.

"Много нам је помогла Катарина Томашевић, за мене је она играч утакмице, заиста. Нама је на крају бод значио, њима није. Норвешка сада ако добије, ми смо сигурно 5 или 6. Мене пре првенства када су питали - ја сам рекла да бих највише волела да играм за 5. место. Велика ствар је направљена. Мислим да су ове девојке заслужиле да играју за пето место. Мислим да су људи мало заборавили да рукомет постоји у Србији, али ми не дамо да се то заборави."

Катарина Томашевић је честитала саиграчицама на борби.

"Очекивала сам ово што смо и урадиле. Још мало среће да Норвешка добије, и нашој срећи неће бити краја. Да одбрана није била тако добро, не бих ни ја била на нивоу. Свака част свима. Никада нисмо били на Олимпијским играма, тако да ће ово бити велики успех за ову генерацију.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести