ТРЕНЕР РУКОМЕТАША ВОЈВОДИНЕ БОРИС РОЈЕВИЋ ЗАДОВОЉАН РЕЗУЛТАТОМ ПРОТИВ ДИНАМА

Рукометаши Војводине десетоструки узастопни прваци Србије победом су почели нову сезону у Суперлиги.
Vojvodina - Dinamo
Фото: Dnevnik.rs

Чета Бориса Ројевића била је боља од Динама из Панчева са 27:21 (14:12). Новосађани су заслужено уписали бодове, али јасно је да имају места за напредак као и гости из Баната. У првих 30 минута игра је била поприлично изједначена иако су домаћи константно имали гол или два предности. У наставку сусрета квалитет црвено-белих је дошао до изражаја, па су тако савладали одличну екипу Динама која им је и прошле сезоне задавала проблеме.

Фото: Dnevnik.rs

Најефикаснији у Војводини били су Вукашин Воркапић са осам погодака и Борис Пуховски који је пет пута савладао гостујуће голмане. У редовима Динама истакао се Стефан Илић са пет погодака, док су Вељко Чабрило и Марко Перовић постигли по четири гола.

Стратег Новосађана Борис Ројевић истакао је да је прва утакмица у првенству увек тешка и захтевна за припрему.

- Нервозно смо ушли у меч као и Динамо и било нам је потребно време да заиграмо на препознатљивом нивоу. Ниједна утакмица против Панчеваца нам до сада није била лака, па тако није ни ова. Играли смо одлично десетак минута, а онда би са неколико изгубљених лопти и лоших напада све то бацили у воду. Ипак, свестан сам је ово било тек прво коло и да ће све то да изгледа много боље у недељама које долазе – јасан је Ројевић.

В. Гвозденовић

EUR/RSD 117.1216
Најновије вести