У дербију рукометне Суперлиге Воша дочекује Жељу

Рукометаши Војводине пети пут ове сезоне одиграће дерби меч против једног од највећих ривала за трофеј у домаћем првенству Железничара из Ниша.
d
Фото: Dnevnik.rs

Новосађани ће екипу тренера Веселина Вујовића дочекати данас од 18.30 часова у четвртом колу плеј–офа Суперлиге. Актуелни првак је непоражен у досадашњим сусретима с Нишлијама и има скор од три победе и једног ремија. Управо су ова два тима прошле сезоне водила највећу борбу за трофеј, који је на крају ипак остао на Сланој бари. 

– Ово је дерби првенства и једна од наших најважнијих утакмица у сезони. Већ смо одиграли четири пута с њима, добро се познајемо и мислим да неће бити неких великих изненађења ни на једној страни. Оно све што се десило у претходним утакмицама у којима смо ми без пораза, морамо да заборавимо и оставимо по страни, јер нас очекује тотално другачији меч – истакао је тренер Војводине Борис Ројевић.

Новосађани су још и пре дуела с Партизаном у претходном колу почели да се припремају за сусрет с Нишлијама.

– Очекујем добар меч, мушку и квалитетну игру и пуну хали. Нека победи бољи, а надам се да ћемо то бити ми. Железничар је све компактнија екипа. Има сјајне појединце и неће нам бити лако. Морамо да будемо концентрисани свих 60 минута и сваки детаљ ће бити важан.


Дневникдели улазнице

Наш лист ће као и за прошли меч против Железничара у Новом Саду делити 10 пута по две улазнице. Првих десеторо који се јаве у среду, 24. априла у 11 часова на број телефона 063/7-567-688 добиће карте за дерби, које ће моћи да подигну на благајни СЦ Слана бара пре почетка меча.

Улазнице се иначе продају по цени од 200 динара.


Док је Војводина до сада забележила све три победе у Суперлиги, Нишлије су доживеле минималан пораз у Панчеву од Динама. Стратег српског првака не мисли да је његова екипа због тога у предности.

– Сви знамо колико овај меч значи, како нама, тако и њима. Прошле године смо ми у плеј–офу стартовали с једним бодом у два кола и сви су нас отписали, рекли су да је све готово, да немамо никакву шансу, а на крају смо узели титулу. Игра се свих десет кола, до задњег минута и не бих рекао да Жеља ако изгуби овај меч губи титулу – поручио је Ројевић.

К. Б.


Среда

Војводина – Железничар (18.30)

Партизан – Динамо (18.30)


Петак

Нови Пазар – Металопластика (18)


Табела

1. Војводина     3      3      0      0      93:61        6

2. Металопл.     3      2      0      1      102:92      4

3. Железничар  3      2      0      1      102:92      4

4. Динамо          3      1      0      2      76:83        2

5. Партизан       3      1      0      2      76:96        2

6. Нови Пазар   3      0      0      3      81:106      0


 

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести