Урнебесни Србин мотивише играче на свим језицима које (НЕ)зна (ВИДЕО)

На друштвене мреже је процурео урнебесни снимак из свлачионице једног рукометног клуба из Саудијске Арабије, који је прошле године водио српски тренер Бошко Јоловић, а који је објавио ријечки Нови лист.
д
Фото: Youtube Printscreen

Снимак је кришом направљен мобилним телефоном у свлачионици, у паузи на полувремену, током које тренер на све могуће начине покушава да објасни својим играчима где су грешили, како су се, по његовом мишљењу, понашали током првог дела игре, те да им пренесе шта од њих очекује у наставку утакмце.

Међутим, „мали“ проблем у комуникацији крије се у чињеници да тренер Јоловић очигледно није довољно савладао арапски језик, тако да су му реченице урнебесна мешавина неког чудног арапског и лошег енглеског, уз понеку фразу на, ваљда, француском.

А све је то појачано обиљем сочних псовки на чистом српском!

Тако Јоловићеве невероватне мотивационе реченице звуче попут: "Немој sleep! We played као к....ц! Стојиш и чачкаш јаја, not good мајсторе!"

Јоловић је овај говор одржао прошле године, док је био тренер у Саудијској Арабији и видео је настао тада, али га је јавност тек ових дана чула и видела по први пут. А како се та тренерска авантура завршила можда најбоље осликава његова последња изречена реплика на снимку: „Ако this not my last match, онда ја не знам!“. Његов говор је просто запалио друштвене мреже и несумњиво забавио хиљаде људи до сада.

Е. Д.

Погледајте видео...

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести