Воша у Шумадији тражи пут до финала

Након напорне сезоне у Аркус лиги клубови настављају борбу за престижни трофеј Купа Србије који носи име по професору доктору Браниславу Покрајцу.
1
Фото: РК Војводина

Данас се играју оба полуфинала. У првом се састају Раднички и Војводина у Крагујевцу од 19 часова, а у Панчеву ће Динамо дочекати београдски Партизан такође од 19 сати. Партизан је у четвртфиналу савладао браниоца титуле шабачку Металопластику која је прошле године помало изненађујуће славила против Војводине у веома узбудљивом мечу и прекинула доминацију Новосађана у Купу Србије. 

Средњи бек Војводине Бранко Томић  истакао је да умор не може да утиче на екипу када ду завршнице такмичења у питању.

- Увек имамо највише циљеве и тако је и сад. Идемо у Крагујевац да савладамо Раднички, пласирамо се у финале, а затим и освојимо Куп.  Играли смо са њима два пута ове године и оба пута смо их добили. Раднички има добар тим и веома су незгодна екипа када играју на домаћем терену. Лагао бих када бих рекао да нисмо уморни после свих изазова, али то се сигурно неће приметити на терену. Мотивисани смо и спремни да освојимо све ове сезоне - оптимистичан је Томић.

В. Г.

Данас (недеља)

Суперлига Б (М) – ЦРВЕНКА: Црвенка – Уб (18), ГАЈДОБРА: Херцеговац – Синђелић (19).

Суперлига Б (Ж) – СМЕДЕРЕВО: Млади радник – Црвена звезда (18).

Прва лига (М) – БАНАТСКИ КАРЛОВАЦ: Банатски Карловац – Херцеговина (19), СРПСКА ЦРЊА: Војвода Степа – Нова Пазова (19), БАЧКА ПАЛАНКА: Лавови – Металац (19.30).

Прва лига (Ж) – ЗРЕЊАНИН: Пролетер – Спартак (18)

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести