ШС Војводинa: Регистрација клубова и чланова

Регистрација и обнова регистрације клуба и чланова Ша­ховског савеза Војводине за текућу годину трајаће до 31. марта и додатни рок само за играче од 15. до 30. јуна.
Sah/Dnevnik.rs
Фото: Dnevnik.rs

За обнову регистрације, као и за регистрацију нових чланова, клуб је дужан да достави канцеларији ШСВ старе такмичарске књижице и списак свих чланова са општим подацима: име и презиме, датум и година рођења, категорија, а за омладинце и личну карту на увид или фотокопију извода из матичне књиге рођених.

Годишња чланарина клуба из­носи 15.000 динара за клубове Прве лиге Србије, 12.000 за клубове Друге лиге Србије - група Војводина, 9.000 за клубове Војвођанске лиге (Срем, Банат и Бачка), и 7.500 за све остале клубове. Поред чланарине, клуб је обавезан да уплати и рејтинг таксу у исносу од 500 динара по члану, за све чланове који се налазе на српској рејтинг листи ФИДЕ. Клуб који не уплати чланарину и рејтинг таксу за све своје чланове неће бити регистрован. Клубови који имају неизмерене обавезе према ШСВ из ранијег периода неће бити регистровани и биће суспендо­вани, док не измире све претходне обавезе.

Годишња чланарина за шаховске судије износи 1.600 динара за међународне судије, 1.400 за ФИДЕ судије, 1.200 за националне судије, 1.000 за регионалне судије и 800 за општинске судије. Чланарина клуба, шаховских судија и рејтинг такса се уплаћује на жи­рорачун Шаховског савеза Вој­водине бр. 340-1945-12.

Све лиге ШСВ (изузев Друге лиге Србије – група Војводина) почињу с такмичењем 12. маја.

Ива Узелац

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести