БАРТОЛИ ИСКРЕНО О ЂОКОВИЋУ: "Новак има проблем, причала сам са чланом његовог тима"

Бивша француска тенисерка Марион Бартоли сматра да је Ноле растрзан између породице и посла.
Youtube Printscreen/ᴀᴜssιᴇsʜᴀʀᴀᴘᴏᴠᴀ
Фото: Youtube Printscreen/ᴀᴜssιᴇsʜᴀʀᴀᴘᴏᴠᴀ

Бивша француска тенисерка Марион Бартоли, освајачица Вимблдона из 2013. године, коментарисала је Новака Ђоковића и његову промењиву форму током ове сезоне!

Новак је у уторак вече прошао у друго коло Ролан Гароса, али просто звучи невероватно да до доласка у Париз није освојио ниједан трофеј.

Бартоли истиче да зна шта је разлог томе, јер је наводно разговарала са једним чланом Ђоковићевог тима и поделила је та своја знања са јавности.

- Имала сам срећу да разговарам са једним од његових чланова особља пре него што је турнир почео. Уствари, највећи проблем са којим се тренутно носе када је у питању Новак је то што има дана када се пробуди са нетакнутом мотивацијом, а има дана када, можемо га разумети, жели да буде са својом женом, својом децом. Да их води у школу, да води нормалан живот, да буде на плажи, да ужива и да каже себи да је све успео Он осцилира између ове две емоције и зато је понекад потпуно одсутан са терена.

Открила је Марион и да је мало фалило да Ноле да игра у Риму.

- Разговарала сам са једним од његових тренера који ми је рекао да меч у Риму није желео да игра док је био на тренингу, био је веома добар. Схватамо да ови велики шампиони такође имају људске емоције.

(Telegraf.rs)

EUR/RSD 117.0706
Најновије вести