БОРИС БЕКЕР БАШ ПРОМАШИО ТЕМУ Бивши Новаков тренер ударио по Ђоковићу! Он некада "није свој"

Борис Бекер и Новак Ђоковић дуго су сарађивали, али су се после неких великих успеха ипак растали, а Немац је касније прошао кроз тешке дане и пакао, те је чак био и на одслужењу затворске казне.
S
Фото: Youtube printscreen/ This Morning

Сада се Бекер вратио тенису и биће тренер Холгера Рунеа, а када је коментарисао темперамент младог Данца решио је да искористи прилику и, ничим изазван, удари по Новаку Ђоковићу.

- То је велики циљ и задатак. Холгер је дијамант коме је потребно полирање. Свиђају ми се његови емотивни изливи. Тренирао сам Ђоковића, који понекад није био свој на терену, али то је дозвољено - рекао је Бекер, па додао:

- Питање је колико брзо можеш да се вратиш у меч и поново будеш концентрисан? Не ради се о томе да избациш мајку са трибина, већ да победиш у мечу. Волим тенис, а када ме један од најбољих 20-годишњака пита да ли бих хтео да га тренирам… Свако ко одговори ‘не’, нема много везе са спортом.

Заиста, непотребне речи Немца који као да је "побркао лончиће" и заборавио колико му је Новак помогао да стекне тренерско име.

(Курир спорт)

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести