ЧУДЕСАН МЕЧ У ПАРИЗУ Победа Ђоковића после ВЕЛИКЕ БОРБЕ за пласман у четвртфинале МУЧИО СЕ Ноле, али и Грикспор је „пао“ (ФОТО, ВИДЕО)

Новак Ђоковић је после велике борбе прошао у четвртфинале Мастерса у Паризу! Светски број један савладао је Талона Грикспора из Холандије са 4:6, 7:6, 6:4.
n
Фото: Tanjug (AP Photo/Michel Euler)

Мучио се Новак више од два и по часа са ривалом, али и тешким условима. Спарно је било у дворани "Берси", а очито је то Ђоковићу донело и одређене здравствене проблеме. После првог сета Новак је морао да потражи помоћ лекара, који су му донели одређену табелту коју је српски ас попио и очито му је од тог момента било боље...

Први сет је био невероватан! Ђоковић је водио са 4:1, али је потом изгубио пет гемова заредом за шокантних - 4:6.

У наставку су оба тенисера сервирала јако добро. Други сет је решен у тај-брејку који је лагано добио Ђоковић. А, онда права драма у трећем сету.

Српски тенисер је рано направио брејк, узвратио је Холанђанин при резултат 4:3 и дошао до изједначање... А, онда се десио сукоб Новака и публике која је много причала током поена!

 

Цех за то пратио је Талон! Уследио је брејк Новака с нулом и каснији гем на свој сервис за велику победу.

Ђоковић ће у четвртфиналу играти против победника меча Алтмајер - Руне и надамо се да ће у том окршају бити још бољи на терену.

 

Подсећамо, јуче је Ноле изјавио како му је потребно мало времена да уђе у ритам.

Дневник/Курир

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести