ДИМИТРОВ "ЗАБОРАВИО" НОВАКА Синер је тренутно најбољи тенисер на свету

МАЈАМИ:Бугарски тенисер Григор Димитров изјавио је на конференцији за медије, након пласмана у финале Мастерса у Мајамију, да је његов наредни ривал који га очекује у финалу, Јаник Синер најбољи тенисер на свету.
b
Фото: Youtube printscreen/ Tennis TV

Димитров се пласирао у финале Мастерса у Мајамију, пошто је у полуфиналу данас победио Немца Александера Зверева са 2:1 (6:4, 6:7 (4:7), 6:4).

"Има много тога што је урађено, ту је много посла, доста тога је остало иза. И даље верујем у себе. Ово финале је само вишња на торти. Била је то жестока борба на обе стране. Нападали смо један другог, посебно после првог сета, мислим да је тада подигао игру и био веома јак кроз цео други сет и у тај-брејку. Стављао ме је под велики притисак. У трећем сету, имао је једну брејк шансу. Сервирао сам добро и кренуо по своје ударце. На крају сам играо са више ауторитета и добро сам пласирао лопту", истакао је Димитров.

Додаје да је његов ривал у финалу, Јаник Синер, тренутно најбољи тенисер на свету. "Игра вансеријски тенис. Сада морам да играм са њим. Волим такве мечеве, желим да се тестирам. То је финале, један од оних дуела када морам да се концентришем на своју страну мреже. Показао је за шта је способан, али и ја сам. Лако би могао да буде веома интересантан меч", каже Димитров.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести