Ђоковић и поред сјајне игре изгубио од Чекината у Паризу

Новак Ђоковић завршио је учешће на Ролан Гаросу поразом од Италијана Марка Чекината резултатом 3:1 (6:3, 7:6, 1:6, 7:6).
djokovic
Фото: Tanjug/ AP Photo/Christophe Ena

4. сет: Чекинато је овај период игре добио у фантастичном тај брејку резултатом 13:11. Ђоковић је три пута имао сет лопту, једном на свој сервис, али није успео да искористи те прилике. Италијан је, у завршници, имао и мало више среће.

3. сет Ђоковић се феноменалном игром вратио у меч у четвртфиналу Ролан Гароса против Италијана Марка Чекинатија. Ђоковић је успео да смањи заостатак од два сета и фантастичном игром стигне до 2:1. Успео је Ноле четири пута да одузме сервис Чекинатију.

2. сет: Почело је лоше за Ђоковића, брејком за Чекинатија. Ипак, Ноле се тргнуо и вратио брејк. Чак је имао три сет лопте на Чекинатијев сервис при резултату 6:5. Ипак, Чекинати је спасао сервис, те се отишло у тај брејк који је добио резултатом 7:4.

1. сет: Чекинати је први сет освојио резултатом 6:3.

Ђоковић је направио више грешака од Чекинатија, а то је првенствено резултат болова које осећа у десном рамену. У једном моменту Ноле је тражио и медицински тајм аут, али масажа рамена очигледно није била довољна.

Фото: Tanjug/ AP
Фото: Tanjug/ AP
Фото: Tanjug/ AP Photo/Christophe Ena

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести