Ђоковић: Повреда погоршана, чека ме период мировања

МЕЛБУРН: Снимак на магнетној резонанци показао је да је оштећење мишића сада веће, у први мах било је 17 милиметара, а јутрошњи преглед је показао да је порасло на 25 милиметара. Није ништа страшно, али лекари су ми рекли да ме чека период мировања", рекао је најбољи тенисер света Новак Ђоковић.
djokovic
Фото: Tanjug/D.Goll, arhiva

Ђоковић је, дан након освајања девете титуле на Аустралијан опену, у традиционалном шампионском разговору са новинарима истакао како је свестан да постоје људи који ће увек сумњати у оно што говори или ради.

"И то је у реду, помирио сам се с тим да не могу баш сваког да учиним задовољним. Да ли ме то фрустрира? Наравно, имам и ја емоције као сви други и не уживам у томе када ме критикују и када ме осуђују, али у исто време прихватам реалност да свако има право на мишљење", истакао је светски број 1.

Ђоковић је признао да ће му победа против Данила Медведева и освајање 18. грен слем титуле дуго остати у сећању.

"Открио сам неке нове ствари о себи и свему што ми се догађало претходних пет-шест недеља. У сваком случају, осећам да све што се дешавало на терену и ван њега чини ову победу још већом и слађом", поручио је Ђоковић.

 

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести