Ђоковић се на Јахорини сусрео с Додиком

ЈАХОРИНА: Најбољи светски тенисер Новак Ђоковић на Јахорини сусрео се данас са српском чланом Председништва БиХ Милорадом Додиком.
djokovic
Фото: Youtube Printscreen

Ђоковић је у неформалном разговору са Додиком рекао да је Јахорина дивно место за одмор, "не само преко зиме, него и преко лета, јер нуди доста садржаја".

Ђоковића је на Јахорини дочекао директор Олимпијског центра Дејан Љевнаић и они су заједно обишли ски-стазу која носи име управо по првом рекету света.

Иначе, Скупштина општине Пала јуче је једногласно одлучила да поклони Ђоковићу плац на овој планини.

Османагић о будућој сарадњи с Ђоковићем

САРАЈЕВО: Оснивач фондације "Археолошки парк Босанска пирамида Сунца" Семир Османагић, који је два дана провео са првим рекетом света, српским тенисером Новаком Ðоковић, изјавио је данас да је ово период градње “међусобног поверења”.

"Идеја је да у будућности, кроз једну дугорочну сарадњу, Новак Ђоковић овде у Високо, у Босну и Херцеговину доводи људе великог калибра из света спорта, науке, уметности, музике, филма итд", истакао је Османагић, пренела је сарајевска Н1 тв.

Додао је да ће од самог Ђоковића моћи да чују више у вези са том идејом. Османагић је рекао да ће Ђоковић ускоро поново посетити Високо.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести