ЂОКОВИЋ СЕ ОГЛАСИО ПОСЛЕ МЕЧА СА ДЕ МИНОРОМ: Биће зглоб у реду

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић огласио се након пораза у Перту од Алекса де Минора. Ђоковић је са 6:4, 6:4 доживео први пораз у Аустралији после 43 победе у претходних шест година.
Youtube Printscreen/ Sport Klub
Фото: Youtube Printscreen/ Sport Klub

Међутим, од пораза је тениска јавност више забринута за стање његовог зглоба десет дана пре почетка Аустралијан опена.

- Мислим да ће све бити у реду, да будем искрен. Знате, имало је огроман утицај на моју игру, поготово на форхенду и на сервису. Опет, не желим да проведем превише времена причајући о томе и да одузмем било шта од заслуга Де Минору за победу. Био је веома чврст, као и увек. Честитам њему и Аустралијанцима. Морамо да наставимо даље, а моје мисли су већ у Мелбурну - рекао је Ђоковић.

Ђоковић у Мелбурну брани титулу, прошле године је десети пут освојио АО.

- Све је то део припреме за Аустралијан опен, надам се да ћу тамо играти најбоље. Опет, никада није лепо изгубити меч, али знате нећу дуго мислити о томе - каже најбољи тенисер света.

Оптимиста је пре одласка у Мелбурн.

- Имам много времена, кад кажем много, мислим да је то довољно времена да се доведем у добро стање за Аустралијан опен, и то је оно што је најважније у овој ситуацији - додао је Новак. - Покушаћу да се опоравим што пре, да учиним да са зглобом и тим што ме је мучило буде све у реду. Следићу дневну рутину опоравка и тренинга и радити на форми за Аустралијан опен - закључио је Новак.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести