Ђоковић се са Троицким у Београду спрема за Вимблдон

БЕОГРАД: Први тенисер света Новак Ђоковић у Београду одрадио је тренинг са Виктором Троицким у склопу припрема за Вимблдон.
djokovic, tanjug
Фото: TANJUG/ DIMITRIJE GOLL/ bk

Ђоковић и Троицки размењивали су ударце на терену тениске академије Типсаревић, уз велики број присутних гледалаца и медијских екипа.

Светски број један одмор након Ролан Гароса, где је елиминисан у полуфиналу од Аустријанца Доминика Тима, користи у родном граду како би се што боље спремио за напад на одбрану титуле на грен слему у Лондону.

Фото: TANJUG/ DIMITRIJE GOLL/ bk

Према распореду, српски ас одлучио је направи мини-паузу до Вимблдона, који се одржава од 1. до 14. јула.

Фото: TANJUG/ DIMITRIJE GOLL/ bk
 Ђоковић пред Вимблдон: Није тајна, имам највише циљеве

БЕОГРАД: Најбољи тенисер света Новак Ђоковић изјавио је да на предстојећем Вимблдону, где брани трофеј, има највише амбиције и да се нада да ће ићи до самог краја.

Ђоковић се за трећи грен слем у сезони спрема у Београду, где је тренирао са Виктором Троицким пред великим бројем медијских екипа.

"Увек имам највише циљеве, није то тајна, па ни сада није другације. На врху сам АТП листе, бранилац сам титуле и надам се да ћу догурати до краја. Једно су очекивања, друго реалност да тако кажем, и трудицу се да се што боље припремим", рекао је Ђоковић на терену Тениске академије Типсаревић на Звездари.

Ђоковић, који је одлучио да пропусти турнире на трави пре Вимблдона, каже да ће имати два егзибициона меча у близини Лондона.

"Јако је битно да се спремим за траву, специфична је и потребно је време да се прилаглдим", поручио је српски ас.

Фото: TANJUG/ DIMITRIJE GOLL/ bk

 

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести