НАШ НАЈБОЉИ ТЕНИСЕР ЗАВРШИО ПРИПРЕМЕ У БЕОГРАДУ Ђоковић открио главне циљеве до краја сезоне

БЕОГРАД: Најбољи тенисер света Новак Ђоковић изјавио је данас у Београду да му је највећа жеља до краја године да освоји Дејвис куп са селекцијом Србије.
djokovic yt
Фото: Youtube Printscreen

Ђоковић је данас завршио са тренинзима у Београду и наставља припреме за Париз, Торино и Дејвис куп у Малаги.

Српски тенисер ће до краја сезоне учествовати на мастерсу у Паризу, завршном мастерсу у Торину и на финалном турниру Дејвис купа.

"У току су припреме за завршни део сезоне. До краја сезоне играћу у Паризу, Торину и у Малаги на финалном турниру Дејвис купа где ћемо се у четвртфиналу састати са Великом Британијом. Радујем се предстојећим изазовима. И даље сам у трци са Карлосом Алкаразом да завршим сезону као број један. Има још времена, таман још неколико недеља, то је довољно да спремим своје тело и доведем игру до жељеног нивоа", изјавио је Ђоковић.

Српски тенисер је изразио наду да ће што пре ући у жељену форму.

"Вероватно ће та пауза од пет недеља од последњег такмичарског меча на Ју-Ес опену и првог дуела у Паризу мало утицати на игру на почетку. Надам се да ћу успети да то пребродим што пре и да ћу успети да уђем у тај жељени ниво и темпо квалитета тениса и играња врло брзо", додао је најбољи тенисер света.

Ђоковић је истакао да су очекивања и амбиције увек највише.

"То сам поновио небројено пута у каријери. Имао сам много успеха у Берсију, и уопште у дворани током своје каријере. Ништа мање не очекујем ни ове године, осим највиших циљева. Највећа жеља до краја године ми је да освојимо Дејвис куп. Надам се да ћемо сви бити здрави и да ћемо да будемо у форми. Такође, надам се да могу годину завршим као број један на АТП листи и да бар освојим још једну титулу на два велика турнира у дворани до краја године", закључио је Ђоковић.

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести