Иванишевић: Новак је специјалан, генијалац, перфекциониста

БЕОГРАД: Новака Ђоковића од других одваја све, мада увек верујем да је прво наш балкански менталитет, посебан, другачији, сналажљивији, најбољи, изјавио је тренер најбољег тенисера света Горан Иванишевић.
Ivanisevic Goran/Jutjub
Фото: Youtube Printscreen

"Било би нам потребно три сата да причамо о томе. Све га одваја, мада увек верујем да је прво наш балкански менталитет, посебан, другачији, сналажљивији, најбољи. Не говорим само о Новаку као тенисеру, већ опште у свим гранама спорта и ван спорта. Зато нас се запад боји, добри смо. Новак је специјалан, генијалац, перфекциониста. Не кажем да је увек лагано са њим, али је то један велики изазов, поверење, част", рекао је Иванишевић у разговору са организаторима турнира Себиа опен у Београду.

"Он је човек који сваки дан хоће да буде бољи и бољи. Данас је било добро, сутра већ није и мора бити боље, гурате напред, много може да се научи од њега. Није никад досадно."

Иванишевић каже да постоји једина ствар која никоме не полази за руком да промени код Ђоковића.

"Можда има једна ствар, али то не може никоме да пође за руком. Он се посвађа са сатом. У животу мислим да није дошао на време. И он то зна, али не иде. Већ сви знамо да ће каснити, сви су већ навикли“, закључио је Иванишевић.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести