Кецмановић остао без Индијан Велса

Српски тенисер Миомир Кецмановић није успео да се пласира у главни жреб Мастерса у Индијан Велсу јер је поражен од Американца Маркоса Ђирона после три сета.
miomir kecmanovic
Фото: Youtube Printscreen

Кецмановић је после два и по часа борбе победио изгубио од Ђирона са 7:6(3), 5:7, 6:7(5). Миомир је у веома турбулентном првом сету прво заостајао, затим вратио брејк и имао сет лопте, а славио тек после тај-брејка.

У другом делу игре, после "фестивала" брејкова, 19-годишњи Србин је имао све у својим рукама. Водио је са 4:3 и сервирао, али није успео да потврди брејк, а затим је Ђирон изборио и трећи сет. 

Тек је у одлучујућем сету настала права драма. Све је било мирно до десетог гема, када је Американац дошао до две везане меч лопте. Кецмановић их је спасао, а затим у великом налету направио брејк и дошао до прилике да одсервира за меч и пласман у главни жреб. 

Ипак, Ђирон је узвратио истом мером и одвео меч у тај-брејк, укупно други. У том делу игре он је на старту повео, Кецмановић се вратио на 3:3, али је Американац недуго затим задао последњи ударац и заслужено прошао даље.

(Б92)

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести