Лајовић: Доста тешка група, надам се добром старту

БЕОГРАД: Српски тенисер Душан Лајовић изајвио је да је тениска репрезентација Србије добила тешку групу на АТП Купу у Мелбурну.
dusan lajovic
Фото: Tanjug (T. Valič, arhiva)

Екипа селектора Виктора Троицког, која брани титулу у Мелбурну, наступиће у саставу Новак Ђоковић, Душан Лајовић, Филип Крајиновић и Никола Ћаћић, а жребом је одлучено да ће играти у групи А са Немачком и Канадом.

"Доста тешка група, али већина екипа овде је јака и чине их топ играчи тако да неће бити лак пут. Надам се да ћемо добро стартовати турнир јер долазимо на терен где смо већ добро играли у прошлости, имали добру енергију и атмосферу. Сматрам да ће АТП Куп бити добро такмичење, пре свега што сви долазимо из карантина и из неке изолованости од спољашњег света и свега тога, и мислим да је добар турнир за почетак сезоне”, рекао Лајовић за Тениски савез Србије.

АТП Куп ове године игра се у Мелбурну од 1. до 5. фебрууара.

“Овај пут домаћин је само Мелбурн, али ипак је то тло Аустралије са којег смо прошле године отишли као шампиони, надамо се исто тако одличној атмосфери као и 2020. Надамо се да ће услови дозовољавати публику у неким процентима, а ако то тако буде онда сам сигуран сам да ће наша верна публика бити опет уз нас и да ћемо добити бар делић оне атмосфере коју смо имали прошле године, да ћемо на крилима наше публике ићи до одбране трона”, објашњава Лајовић.

EUR/RSD 117.5751
Најновије вести