Лајовић заустављен у квалификацијама за Синсинати

СИНСИНАТИ: Српски тенисер Душан Лајовић није успео да се пласира у главни жреб Мастерса у Синсинатију, пошто је рано јутрос у последњем колу квалификација поражен од Италијана Лоренца Мусетија 6:4, 6:4.
Lajovic Dusan/Fonet
Фото: Dušan Lajović, foto: FoNet

Италијан је победио Лајовића после сат и 38 минута игре. Србин је повео 2:0 на почетку првог сета, али је потом Италијан освојио четири узастопна гема. Лајовић је у осмом гему при вођству Мусетија од 4:3 имао три брејк лопте, али их није искористио. Мусети је потом сигурном игром добио први сет резултатом 6:4.

У другом сету виђена је велика борба. Италијан је први дошао до брејка у трећем гему. Лајовић је одмах узвратио рибрејком. Мусети је затим у деветом гему направио нови брејк, а онда је на свој сервис стигао до победе. Мусети ће у првом колу главног жреба играти против Хрвата Борне Ћорића.

У првом колу Мастерса у Синсинатију играће Филип Крајиновић против Британца Данијела Еванса, док ће се Миомир Кецмановић састати са Пабло Карењом-Бустом из Шпаније, који је освојио Мастерс у Монтреалу.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести