Марка: Ђоковић, тениски геније, себична незналица о животу

МАДРИД: Српски тенисер Новак Ђоковић нашао се на мети критике и шпанске Марке, у чијем тексту је назван тенсиким генијем, али и незналицом о животу.
djokovic, tanjug
Фото: Tanjug (AP Photo/Eduardo Munoz Alvarez)

Новинар шпанског листа Мануел Хулиа у свом тексту под насловом "Корона Ђоковић" критикује најбољег тенисера света за понашање током организације Адриа Тура у Београду и Задру.

"Да бисте деци и спортистима објаснили шта не смеју да раде, довољно је неколико речи и видео у ком Ђоковић плеше у ноћом клубу под неонским светлима. Онда им отворите новине и кажете: "Сад прочитајте шта се дешава у свету"'', стоји на почетку текста.

"Како смо само заборавни. Пријатељица који ради у болници, док смо гледали људе који се грле у бару, рекла ми је да не би то радили да су видели колико је ово сра... опасно. Тада нико не би ризиковао. Неки мисле да су то меци који убијају само старије људи. Осећају се безбрижно и сигурно. Није их брига постају ли "нокти смрти". О чему је размишљао тај тениски геније, та себична незналица о животу, која је говорила да све ради чистог срца и из најбољих намера", написао је Мануел Хулиа.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести