НИЈЕ ЛАКО РАДИТИ СА НАЈБОЉИМ ТЕНИСЕРОМ НА СВЕТУ Горан Иванишевић проговорио о односу са Новаком Ђоковићем, ЕВО ШТА ЈЕ СВЕ ОТКРИО

Тренер Новака Ђоковића Горан Иванишевић, номинован је недавно за награду "Најбољи тренер 2023. године" у избору АТП-а.
djokovic yt
Фото: Youtube Printscreen

Поводом те номинације дао је интервју за портал We are tennis и у њему говорио о односу са српским тенисером.

- Какав је Новак? Описао бих га као директора неке корпорације. Успеси су га издвојили од других, али зависи од профита. Као што губици утичу на компанију, тако утичу и на њега. Ако губи, пада му тржишни удео и пада на лествици. А Ђоковић, као и сваки врхунски тенисер, то тешко подноси - рекао је Иванишевић па кроз шалу одговорио на питање како се Ђоковић понаша кад резултати нису добри:

- Није лако са њим, поготово кад му ствари не иду на руку. Једном нас је три дана везао лисицама, мучио нас и чупао нам нокте… Пуно је тога о чему не могу да причам. Али ту смо, још увек смо живи. Моје срце је и даље у реду. Иако, већ сам човек у годинама и морао бих више да пазим на њега.

Фото: Youtube Printscreen

Популарни Зец је истакао да да се диви Ђоковићу због свега што је до сада постигао, али и због чињенице да са 36 година и даље једнако жели успех као што га је желео на почетку каријере.

- Стално ради на томе да буде бољи. То је за мене као тренера, али и за остатак тима, добра и лоша ствар. Битно је поправио своје волеје, генерално је јако поправио игру на мрежи. Тешко га је проћи, а раније није било тако. Сада зна шта ради напред. Пуно, пуно јаче удара форхенде - рекао је Иванишевић и додао:

- Љут сам на њега само ако некада без разлога виче на нас, али знам да није лако да се носи са поразом. Он се бори сам са собом. Јасно ми је да му није лако да се мотивише јер је већ освојио све, али баш увек успе да пронађе мотивацију.

(Alo.rs)

EUR/RSD 117.1309
Најновије вести