НОЛЕ И РИТА ОРА ЗАЈЕДНО НА УТАКМИЦИ Погледајте како је Ђоковић реаговао када је схватио да га је камера уловила у друштву албанске певачице (ВИДЕО)

Нови Зеланд и Јужна Африка се састају у финалу рагбија, а на трибинама је виђен и Новак Ђоковић и то у друштву албанске певачице Рите Оре!
d
Фото: Screenshot Twitter

Новак је свакако главна звезда на овом финалу које је организовано у Француској, па су све камере упрте управо у њега. А на друштвеним мрежама се повела полемика о дами која за време финала седи поред њега.

Иначе, албанска певачица недавно је навукла на себе гнев нашег народа када се у Енглеско шетала улицама једног града застала је испред дигиталног билборда, са жељом да сними промотивни видео за нови спот.

Рекламе су се смењивале, и док је чекала да се појави њен лик од‌једном је у први план избила реклама најбољег тенисера икада, Новака Ђоковића, што је изнервирало поменуту певачицу.

Рита је незадовољно одмахнула руком, и касније тај видео објавила на друштвене мреже, а испод снимка наређали су се негативни коментари.

(Курир)

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести