НОВАКОВ ТРЕНЕР ОТВОРИО ДУШУ Иванишевић поноћном поруком уздрмао јавност: "Постао сам породични насилник и миљеник судова..."

Једна од најбољих тренерских сезона Горана Иванишевића је у току, Новак Ђоковић ниже успехе, међутим, на приватном плану некадашњи хрватски тенисер се дефинитивно налази у проблему.
Ivanisevic Goran/Jutjub
Фото: Youtube Printscreen

Макар би се тако могло закључити.

Он је у касним часовима у ноћи између понедељка и уторка путем Инстаграма упутио дирекну поруку својој бившој супрузи Татјани Драговић.

- Овако... Оног тренутка када сам се усудио да потражим новац који сам зарадио пре и током брака, који је Т. Д. присвојила мимо свих закона и уговора, постао сам породични насилник и миљеник судова. Сада само још чекам тужбу која би требало да је дотична Т. Д. освојила Вимблдон и две олимпијске медаље, а можда и освојила још неки гренд слем, али то још суд треба да утврди. За све упите и остало, молим да се јавите мојим адвокатима господину Мандићу и господину Станићу који се баве овим случајем већ дуго времена. Уз дужно поштовање, Горан - стоји у његовом посту.

Он и Татјана, која је ословљена само са иницијалима, нису у добрим односима још од развода 2013. године после четири године брака. Њих двоје имају и заједничку ћерку и сина Амбер Марију и Емануела.

 

Телеграф

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести